Contactati-ne
Multiple puncte de lucru
în toată țara

Despre livrare

 Acest site este un catalog on-line. Inca se lucreaza la adaugarea produselor . Pentru cei care totusi doresc sa achizitioneze , produsele  pot fi  comandate  doar telefonic la numarul de telefon afisat sus in prima pagina . In functie de locatia dvs , produsele fie pot fi ridicate direct de la unul dintre showroom-urile noastre , accesati pagina de contact , fie se pot livra prin firma de curierat.

Daca livrarea este  directa atunci modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia dorita si de greutatea pachetului.  Termenul de livrare  este comunicat clientului  prin telefon sau email . Confirmarea acceptarii costurilor de livrare se face de catre client si reprezentantul International Service C&C prin email si/sau telefonic., indiferent de valoarea comenzii. preturile nu sunt afisate pentru ca sunt exprimate fie in euro , fie in dolari si pretul se modifica zilnic in functie de pretul BNR al  valutei respective .

Produsele din catalogul on line, afisate in  site,   se pot comanda si pot fi livrate si  folosind servicii de curierat rapid si/sau transport propriu.