Contactati-ne
Multiple puncte de lucru
în toată țara

Despre Noi

Grupul de firme “INTERNATIONAL SERVICE” a luat fiinta prin aparitia in anul 1992 a primei dintre ele, respectiv “INTERNATIONAL SERVICE C&C SRL”.

La inceput obiectul de activitate a fost putin definit. In scurt timp pregatirea profesionala a unuia dintre actionari s-a intalnit cu interesul ce aparuse, in acea perioada, in industria mobilei, pentru o feronerie moderna si de calitate. Din acest moment istoria grupului de firme se impleteste cu productia si comertul accesoriilor pentru mobila.

Acordarea de catre statul roman de facilitati fiscale pentru firmele cu activitate de productie, a dus la infiintarea in anul 1993 a celei de-a doua societati comerciale din grup: “INTERNATIONAL SERVICE C&I SRL”.

In anul 1997 “C&I” reuseste sa-si cumpere propriul sediu, o fosta fabrica de gheata, pe care in urmatorii ani o amenajeaza pentru obiectul sau de activitate. Azi, fatada cladirii a devenit o emblema a grupului; imaginea ei este folosita in toate materialele publicitare.

In timp ce “C&I” s-a specializat pe productie, “C&C” si-a largit activitatea comerciala, atat pentru accesorii cat si mai nou pentru mobila.

In anul 1994 a aparut a treia firma a grupului: “INTERNATIONAL SERVICE C&F SRL” care isi propune sa activeze in domeniul confectiilor metalice.

Datorita muncii depuse, firmele au fost clasate, de Camera de Comert a Romaniei, pe locuri fruntase pe ramuri de activitate si distinse cu diplome si plachete. De asemenea, firmele au inventii inregistrate la OSIM si modele protejate. Grupul participa la evenimente expozitionale de profil.

Din anul 2008 aceste firme au fost implementate si certificate cu Sistemele de Management al Calitatii si de Mediu, conform STANDARDELOR SR EN ISO 9001:2008, respectiv SR EN ISO 14001:2005.

Noua politica a grupului de firme este aceea de a fi prezente in toata tara cu showroom-uri si agenti.

Cele trei societati sunt constituite cu capital privat integral romanesc. Initialele care apar in denumirea firmelor sunt legate de numele celor doi actionari: VIRGINIA si FLORIN I. CORBU